Information of Ljubljana E.Leclerc U12 GibiŠport

Competition

Name
Ljubljana E.Leclerc U12 GibiŠport
Sport
Soccer 7
Season
2019-2020
Category
U12
Gender
Co-ed
Start date
11/09/2019 02:45
End date
03/21/2020 11:00

Game days

Game days
Saturday

Description

PRAVILA
E.Leclerc lige U12 GibiŠport Ljubljana

Igra se po sistemu 6 + 1 z nogometno žogo velikosti 4 (odbojna) z igralnim časom 2 x 18 min na gole velikosti 4 x 2 m. Igrišče je velikosti 48 x 28 m z novejšo umetno travo (letnik 2017). Vsaka ekipa bo na igralni dan odigrala eno tekmo. Enokrožni ligaški sistem.

Razpored in rezultati tekem so objavljeni na portalu www.kapodol.com.

Cilj E.Leclerc GibiŠport lige je rekreacija, druženje in zabava. Temu primerno se pričakuje tudi karakter in obnašanje prijavljenih ekip ter staršev.

Od ekip se pričakuje nastop v enotnih dresih oz. majicah. Ekipe s seboj nosite dva barvno različna kompleta dresov ali rezervno majico. Pred tekmo se bo preverjalo izkaznice igralcev/igralk.

Igra se po standardnih nogometnih pravilih. Nekaj osnovnih pravil igre:

– gol-avt se izvaja z nogo
– avt se izvaja z roko
– vratar lahko vrže ali brcne žogo preko sredine igrišča
– žogi ni potrebno prečkati sredine igrišča preden jo igralec poda nazaj do vratarja
– prepovedano je vdrsavanje pod noge z namenom pridobiti posest žoge
– seštevanja prekrškov (bonusa), ki se po določenem številu le-teh kaznujejo s kazenskim strelom ni
– če se žoga dotakne stropa balona je avt za nasprotno ekipo
– ni zaustavljanja ure

Dovoljen je en neprihod na tekmo. Pri drugem se ekipo izloči iz lige in prijavnine se ne vrača.

Slačilnice za preoblačenje in tuširanje so znotraj objekta GibiŠport športnega centra Ljubljana (Kleče). Za osvežilne pijače na vrtu ali znotraj objekta je poskrbljeno. Gostinski prostor je primerno urejen za druženje večjega števila igralcev, staršev in gledalcev ter z velikim vrtom, teraso in picerijo.

Ob zadnjem kolu lige bo organizirana podelitev pokalov in pica piknik.

Pokrovitelj lige E.Leclerc bo poskrbel, da bo vsak od otrok prejel simbolično nagrado za nastop v ligi in da bo zaključni pica piknik poln dobrot trgovine E.Leclerc.

Več informacij o ligi dobite pri organizatorju GibiŠport športni center, Avšičeva 70, Ljubljana (Kleče) na gsm 041 733 573 (Urban) in 031 805 068 (GibiŠport recepcija) ter e-pošta info@gibisport.com.

V zimskem, jesenskem in pomladnem času je v pokritem balonu GibiŠport športnega centra mogoče najeti igrišče za tenis in mali nogomet na treh igriščih z umetno travo.

Location

GibiŠport, Avšičeva cesta 70, Ljubljana (Kleče)


Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.