Kapodol.com
12/29/2017 at 16:27
Head

Nova Kapodol

Kapodol.com je z novembrom ponovno pričela z objavljanjem razporedov in rezultatov rekreativnih, malonogometnih in nogometnih, lig in turnirjev.

Vsem organizatorjem lig in turnirjev, poleg medijske izpostavljenosti, omogočamo enostavno rezultatsko vodenje in objavo tekmovanj na spletu ter socialnih omrežjih z vso spremljajočo statistiko in še drugimi novimi opcijami, ki olajšajo in pohitrijo delo. Objavimo lahko tudi razpise za vašo ligo oz. turnir.

Lige in turnirje lahko na spletu enostavno upravljate sami ali to Kapodol opravi namesto vas. Oboje stroškovno zanemarljivo zaradi poslovnega modela, ki temelji na oglaševanju katere prihodke lahko delimo tudi z organizatorji.

Poleg spletne strani ter avtomatske objave na socialnih omrežjih Facebook in Twitter so na voljo tudi tri aplikacije za mobilne telefone: za organizatorje tekmovanj, za igralce in ostalo javnost ter za sodnike.

Rezultati tekmovanj iz "Stare Kape" (od leta 2002 dalje) so še vedno dosegljivi na povezavi old.kapodol.com oz. v meniju STARA KAPA.

Če vas zanima objava lig in turnirjev oziroma potrebujete več informacij o novi Kapodol ter vseh opcijah sodelovanja smo dosegljivi na 041 670 588, na kapodol@kapodol.com in na Facebook chat.

Četudi že imate lastno spletno stran in rezultate ter razporede objavljate na lastnih socialnih omrežjih vas vabimo k sodelovanju, da le te objavljate tudi na mediju Kapodol zaradi večje javne razpoznavnosti omogočanja dodatnih prihodkov iz oglaševanja.

0 Like · 0 Comments

Like
Calendar
July 2018
SunMonTueWedThuFriSat
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031    
Follow all of the competition's information on your iPhone or Android phone
Contact organizer
Send message
Follow us

Your browser was unable to load all of our website's resources. This is probably due to a firewall, a proxy or one of your browser's addons or settings.

You can press Ctrl + F5 or Ctrl + Shift + R to force your browser to reload them. If this does not work, try using a different browser or contact your system administrator or ISP to solve this problem.